Iedere zaterdag en/of zondag wandelen we met een aantal leden van onze vereniging een georganiseerde wandeltocht .

We verzamelen in Eerbeek bij de Primera aan de Loenenseweg en/of in Brummen aan de Kampweg 77 en/of in Dieren bij de Brandweerkazerne aan de Harderwijkerweg en rijden dan naar de startlocatie. We drinken daar gezamenlijk een kopje koffie/thee en gaan van start. Meestal lopen we verschillende afstanden, variërend van 5 tot 20 km. Als je interesse hebt om mee te wandelen stuur dan een mail naar wsv.brummen@gmail.com of bel uitsluitend op donderdag tussen 17.00 - 18.00 uur met Jenneken 0313-652143, of stuur een app naar Ineke 06-23152534 en je krijgt dan verdere informatie. Het is wel de bedoeling dat je lid bent of wordt van onze vereniging.

Het wandelprogramma voor komende tijd:

Tocht

Afstanden